Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa
Tervetuloa OUTLOAD18 lippukauppaan.

KONEPAIKAT LOPPUUNMYYTY! KÄVIJÄLIPPUJA (5€) SAATAVILLA PAIKAN PÄÄLTÄ

JOS ET OLE AIKAISEMMIN KÄYTTÄNYT MOYAA, LUE NÄMÄ SÄÄNNÖT & OHJEET ENNEN TILAAMISTA!!

SUPEREDULLISET OUTLOAD EARLY BIRD konepaikat myynnissä 05.03-11.03.2018, 15 euroa / kappale. Tämän jälkeen 20 euroa / kappale.

Näiltä sivuilta voit ostaa:
  • normaalin konepaikan
  • konsolipaikan tai
  • CS:GO HIGH turnauksen-tiimipaikan.
Vierailijaliput myydään vasta ovelta tapahtumassa.

Paikkakartassa oranssilla merkatut CS:GO HIGH turnauksen-tiimipaikat ovat varattuja turnaukseen ennakkoon (toornamentin kautta) ilmoittautuneille tiimeille. Kaikki muut konepaikat ovat vaapasti ostettavissa. Jos osallistut CSGO HIGH -turnaukseen, lue erityisesti alempaa kohta 4. CS:GO HIGH-turnaukseen osallistuja.


1. Rekisteröinti ja lippujen tilaaminen
  1. Kirjaudu tai luo uusi käyttäjätili Moya-palveluun 
  2. Kirjautumisen jälkeen voit ostaa tavallisia konepaikkoja tai konsolipaikkoja haluamasi määrän Kauppa-osion "Osta lippuja" -valikon kautta ja maksaa oman verkkopankin kautta. Ostokset tulee maksaa tunnin kuluessa tilaamisesta tai lasku vanhenee ja ostoskoriisi lisäämät liput vapautuvat uudelleenmyyntiin.
  3. Kun olet ostanut halutun määrän lippuja, niin voit sen jälkeen jatkaa paikkojen varaamiseen Kauppa-osion "Varaa paikkasi" -valikon kautta
  4. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse mikko.kalijarvi@jamin.fi
  5. Rekisteröityessäsi luot moya-tunnuksen, jota voit käyttää myös muissa moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa.
2. Maksaminen

Valittuasi halutun määrän konepaikkoja sinun tulee maksaa liput verkkomaksuna. Käyttämämme verkkomaksupalvelu välittää tiedon maksetusta laskusta välittömästi moya-järjestelmään. Kun maksu on kuitattu maksetuksi, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat. Maksutapoina käy kaikki kotimaiset verkkopankit. Ennakkoon maksettuja lippuja ei suoriteta takaisin ilman erittäin raskauttavaa syytä, kuten osallistujan itsensä tai lähiomaisen äkillinen vakava sairastuminen. Mikäli joudut perumaan saapumisesi voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin. Jos myyt paikkasi eteenpäin niin ilmoitathan siitä myös meille sähköpostitse camilla.yli-sissala@edu.jamin.fi.

3. Paikkojen valitseminen

Kun olet maksanut tuotteet ja maksu on kirjattu pääset varaamaan paikkoja. 

4. CSGO HIGH -turnaukseen osallistuja

Jotta saa erillisoikeuden ostaa tiimipaikkoja, sinun on ensin luotava tunnus Moyaan. Tämän jälkeen ilmoita sähköpostiosoitteesi jolla tunnuksen loit osoitteeseen camilla.yli-sissala@edu.jamin.fi ja tämän jälkeen saat vasta erillisen osto-oikeuden CSGO HIGH -tiimipaikkoihin. CSGO HIGH tiimipaikat myydään könttänä, viiden konepaikkana. Toisin sanoen yksi henkiö kustakin tiimistä ostaa koko tiimilleen kerralla konepaikat.

5. Tapahtumassa

Jos olet ostanut konepaikkasi ennakkoon, ota mukaasi tulostettu moya -maksukuitti osoitteesta https://outload.moya.fi/MoyaWeb/place/myEtickets.jsf.

Tilaamalla ennakkoliput täältä hyväksyt nämä säännöt.